X
Volg deze blog

Nieuws

Kennismaken? Eerste kwaliteitsinspectie of expertise bij HDG gratis

HDG the fruit consultants, voorheen Harmsen & de Groot, biedt nu via Tacler Services een uniek aanbod. Het team van HDG wil je graag kennis laten maken met hun werkwijze en rapportage. HDG is wereldwijd dienstverlener voor de AGF-sector en voor verzekeraars. Niet alleen op het gebied van kwaliteitsinspectie maar ook op het gebied van expertise, als NIVRE registerexperts.

Om je de gelegenheid te geven jezelf te overtuigen van de voordelen van een onafhankelijke specialist, hebben samenwerkingspartners HDG the fruit consultants en Tacler Services een vrijblijvend kennismakingsaanbod opgesteld: de eerste inspectie of expertise gratis. Bevalt het goed en wil je HDG vaker inschakelen? Dan praten we verder om de HDG dienstverlening op jouw specifieke wensen af te stemmen.

HDG the fruit consultants werkt met ‘QC4U’, het in eigen beheer ontwikkelde kwaliteitsinspectie platform. Deze oplossing biedt de mogelijkheid om inspecties en rapportages toe te spitsen op de wensen van de klant. De waarnemingen per partij worden met behulp van de tablet vastgelegd en vervolgens geanalyseerd. HDG the fruit consultants bouwde haar expertise de afgelopen 34 jaar op. Het bedrijf ontwikkelde zicht tot marktleider in Nederland en onderscheidt zich door objectieve en consistente rapportage.

Wil je de voordelen zelf ervaren? Neem dan contact op met HDG voor een gratis eerste inspectie of expertise. Klik deze link, of bel 010 244 1414.

HDG en Tacler Services zijn vanaf 1 mei een samenwerking aangegaan in het aanbieden van gespecialiseerde diensten voor AGF bedrijven. Dit aanbod is toegesneden op het tacler handelsnetwerk en de relaties van André van der Wiel.

Tags:

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Misschien later