X
Volg deze blog

Nieuws

Jan Vernooij opent nieuwe kantoren na verbouwing

Nu te huur in Breda.

Er zijn nieuwe toplocaties in Breda beschikbaar gekomen voor AGF-bedrijven. Mocht je op zoek zijn naar een nieuw kantoor of loods, dan biedt Jan Vernooij via Tacler Services de ideale oplossing. In de recent verbouwde en gemeubileerde kantoren, die pal aan de A16 en op het veilingterrein liggen, kun je direct je intrek nemen. Ook de geconditioneerde loodsen zijn te huur via Tacler Services (klik hier voor aanvraag tarieven).

Voorheen was Jan Vernooij eigenaar en directeur van AGF-bedrijf Jover, wat hij verkocht aan The Greenery. Jan bleef wel eigenaar van het pand. Hij heeft een springlevende visie voor Breda. Daarom investeert Jan in uitbreiding van zijn faciliteiten die zijn gelegen aan de entree van een representatief bedrijventerrein. Dit is tevens de locatie waar logistiek dienstverlener Helmer BV onder leiding van Lizette Noordijk-Helmer haar diensten aanbiedt.

7 redenen maken dit een toplocatie:

 

1 Pal aan de A16, naast knooppunt Princeville.
2 Direct links naast de ingang van het veilingterrein.
3 Goede verbinding richting het zuiden van Europa.
4 Betrouwbare service van logistiek specialist Helmer BV.
5 Ruimtes allemaal nieuw en fris.
6 Extra diensten zoals douanefaciliteiten en weegbrug beschikbaar.
7 Synergie met AGF-bedrijven in de buurt.

Het voormalige Jover-pand is compleet verbouwd. De loods is gerenoveerd, de koelcellen gemoderniseerd en op de bovenverdieping is een aantal nieuwe kantoorruimtes gebouwd. Foto’s daarvan zie je hieronder in de slides en aan de voet van dit artikel.

Eén nieuwe kantoorruimte is reeds in gebruik genomen door Fresh Concept BV. Dit AGF-bedrijf staat onder leiding van Dieter Vanstaen en richt zich op direct sourcing van zachtfruit in Nederland en België. Op de vraag waarom deze locatie zo’n makkelijke keuze was, zegt Dieter “We zitten hier in een goede uitvalspositie richting het zuiden van Europa. Op het terrein van het IABC zitten we helemaal vooraan, wat betekent dat chauffeurs ons niet hoeven te zoeken. Dat scheelt veel tijd in uitleggen hoe je hier moet komen!”plattegrond

Fresh Concept heeft de handling en logistiek volledig uitbesteed aan Lizette Noordijk-Helmer van Helmer BV. Vanstaen: “Lizette zit er gewoon echt bovenop en de jongens uit de loods ook. Ze komen uit zichzelf naar ons toe wanneer er ergens een pallet staat die mogelijk nog niet verladen werd op het vooropgestelde tijdstip. Maar de administratie klopt altijd, ze zijn nooit een pallet kwijt en het is nog niet voorgekomen dat er iets niet verladen werd. Wanneer we op zoek zijn naar een palletnummer, weet Lizette altijd binnen 15 minuten te vertellen waar het staat. En dat doet ze al jaren zo. Nooit voorraadverschillen. Dat is gewoon erg prettig.”

Bij de verbouwing en inrichting werd een aantal ingrijpende keuzes gemaakt. Zo zijn alle kantoren voorzien van daglichtinval via het dak. Jan Vernooij: “We hebben ervoor gekozen om alle ruimtes te meubileren. Dat kan het makkelijker maken voor nieuwe bedrijven die zich hier komen vestigen. Maar hebben mensen hun eigen meubels, dan halen we de spullen die er nu staan gewoon weer weg.” Er is plaats voor meerdere bedrijven. Zo is er één zeer complete kantoorunit met een centrale ruimte of belvloer, een vergaderruimte, een directiekantoor of administratiekantoor, plus een opslagruimte voor kantoorartikelen.

De relaxruimte wordt gedeeld met de buren, evenals het sanitair. Doordat de sanitaire voorzieningen en de keuken gedeeld worden, is het ook mogelijk om de kantoorruimtes van de unit te verdelen over meerdere bedrijven. Tegelijkertijd is het voor een wat groter bedrijf mogelijk om naast de complete kantoorunit nog extra ruimte bij te huren. “Alles is nieuw en fris. Er is een vaatwasser. Schoonmaak zit bij de servicekosten inbegrepen. Ook de toiletten zijn helemaal nieuw aangelegd. Dat zijn van die dingen die mensen vaak als prettig ervaren,” verklaart Jan.

Wat Jan, Dieter en Lizette betreft, komt er snel een aantal AGF-bedrijven bij. “Het is goed voor de synergie wanneer bedrijven elkaar versterken,” aldus Jan Vernooij. Geïnteresseerden kunnen zich melden voor méér informatie of een rondleiding.

 

lichtinval centrale ruimte

Lekker veel daglicht dankzij de dakramen.

 

centrale ruimte

Veel diepte in de centrale kantoorruimte.

 

diepte centrale ruimte

Uitstekende mogelijkheden voor een lang bureau-eiland of belvloer.

 

vergaderruimte

Vergaderruimte of directiekamer met veel ramen en daglicht van boven.

 

directiekamer

Een aparte directiekamer, spreekkamer of administratiekantoor.

 

gedeelde relaxruimte

Een gedeelde relaxruimte met eetgelegenheid.

 

pantry in relaxruimte

Keuken met vaatwasser.

 

gedeeld sanitair

Sanitair gedeeld met de kantoren langs de gang.

 

 

wasruimte bij sanitair

Sanitair ruimte.

centrale corridor

Gang met links de kantoren en rechts zicht in de loods.

 

kantoorunit achterkant

Dit is een losse kantoorunit aan de achterkant, apart beschikbaar voor verhuur. Met daglicht van boven.

kantoorunit voorkant

Nog een aparte kantoorunit aan de voorkant, ook zelfstandig te huren.

 

entree

De entree van buiten gezien. Links de laaddocks. Eenmaal binnen ga je met de trap naar boven richting de kantoren.

 

Lizette Noordijk Helmer

Lizette Noordijk-Helmer van logistiek dienstverlener Helmer BV. Raakt nooit een pallet kwijt, vertelt je altijd binnen 15 minuten waar de spullen staan en vergeet nooit een pallet te laden.

laaddocks

30 laaddocks direct aan de voorkant van het IABC. Chauffeurs hoeven niet te zoeken en zijn vlot het terrein op en af.

 

loket verladingruimte

Het chauffeursloket in de geconditioneerde verladingruimte.

 

verladingsruimte

Vrachtwagens laden aan docks 17 tot 20.

koelcel

Koelcellen met nieuwe stellingen.

 

handel in opslag

Handel in opslag.

 

Tags:

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Misschien later